GSClient 1.6

GSClient 1.6

Image

 

Download : Click Here

 

AUTOR : DEV-MS

SHENIM :

GSClient 1.6 bazohet në versionin e fundit të Steam, ku është e kompletuar duke i rregulluar të metat që Valve nuk i ka rregulluar për vite me rradhë, si dhe përmirësime të mëtejshme të nevojshme për lojën.
Lista e vogël:
– Rregullimi automatik i lojës
– Mbrojtje e integruar kundër hacks
– Sinkronizimi i klientit me Steam (video, video 2)
– Pajtueshmëri e plotë me të gjitha versionet e Windows
– Kodiku i zërit i Opus PLC
– Mundësia për të vendosur avatar (Non-Steam)
– Tastiera tregon bisedën me ngjyra
– Ndërroni gjuhën për të biseduar si në dritare

AuthEmu – modul AmxModX për ReHLDS që është krijuar për të komunikuar më vete me GSClient

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )