HLDS 7882

HLDS 7882

HLDS 7882

Download : Click Here

version
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.7/Stdio (cstrike)
Exe build: 17:35:12 Jul 5 2017 (7882)

Përshëndetje djema sot është publiku një verzion i ri i HLDS , sikurse edhe verzionet tjera edhe ky punon perfekt i testum 100 % , duke testu pluginsa,modulet,meta moden,amxmod etj

Qdo Version i ri paraqite per mbulim e bugave,exploitave te rinj edhe ky verzion i permban sigurimet e tij

Në këtë verzion të HLDS janë të vendosura këto lloje :

Verzioni : 7882

AMXMODX : 1.8.3 – dev 5177

MetaMod : v1.21.p38

Dproto : 0.9.582

WHBlocker : 1.5.695

CATEGORIES
TAGS
Share This
NEWER POST

COMMENTS

Wordpress (3)
 • comment-avatar
  Anonim 6 years

  Pershendejte. Ky hlds permban tek metamod nje “infovalidfix.so”. Desha tju pyesja per cfare sherben dhe a duhet te aktivizohet apo ta lejm te caktivizuar sic e keni len ju ?

  • comment-avatar

   Po aktivizoje eshte nje llog bugfix i ri i cili e ndalon nje lloj crash ne server eshte mire te jet aktiv

 • comment-avatar

  qysh me aktivizu

 • Disqus ( )