ReHLDS

ReHLDS

                        

ReHLDS, Reverse-engineered HLDS

Shumë prej jush keni dëshir me ditë se qka është ReHLDS :

ReHLDS është një projet i ri i disa autorve të cilët janë duke punuar që 1 vitë , ReHLDS është një riprojektim i HLDS

vlen me theksu sepse në ReHLDS janë mbyllur shumica e bugfixave.

Sikurse HLDS edhe ReHLDS mbështet dy llojet edhe Steam edhe NonSteam , pra nuk është ndonjë problem për serverat tuaj.

ReHLDS – mund ta shkarkoni direkt vetem tek www.lspublic.com/hlds/rehlds.zip

Link 2 : Click Here

Instalimi/Install :

System Operative – Ubuntu

mkdir -p /game/public
cd /game/public
wget http://lspublic.com/hlds/rehlds.zip
apt-get install unzip
unzip rehlds.zip
rm -rf rehlds.zip
cd /game/public/rehlds
chmod +x hlds_run
chmod +x hlds_linux

System Operative – Centos

mkdir -p /game/public
cd /game/public
wget http://lspublic.com/hlds/rehlds.zip
yum install unzip
unzip rehlds.zip
rm -rf rehlds.zip
cd /game/public/rehlds
chmod +x hlds_run
chmod +x hlds_linux

Komandat per WEBFTP  vetem tek Centos :

yum -y install vsftpd

/etc/rc.d/init.d/vsftpd start

chkconfig vsftpd on

Versionet e fundit:

ReHLDS :  

ReGameDLL

ReAPI

MetaMod

HLDS LINUX

HLDS Windows : 

Linket për referim :

Projekti në GitHub – kodet të gjitha gjërat

Përditësimet e reja

Krahasimi i ReHLDS me HLDS e Valves

Shiko cilat servera perdorin ReHLDS ne gametracker.com

Nga ka rrjedhur ReHLDS :

ReHLDS është si rezultat i rindërtimit dhe HLDS origjinale të verzioneve (build 6152/6153) duke përdorur informacion DWARF debug është ndërtuar në linux-verzionin e HLDS  engine_i486.so.

Motivi kryesor :

Sistemi kryesore pra Valve nuk bën asgjë dhe nuk ka asnjë mundësi për ti rregulluar problemet e ndryshme.

Objektivat :

Për të siguruar një HLDS më të qëndrueshme me API të avancuara për plugins dhe mods.

Rregullim në performancë

Statusi aktual :

Motori është i qëndrueshëm, pothuajse të gjitha funksionet janë duke punuar ashtu si duhet.

Si ta përdorim :

ReHLDS është plotësisht në përputhje me HLDS origjinale. Të gjithë ju qka duhet të bëni është të shkarkoni filet dhe ti zëvendësoni rehlds origjinale swds.dll / engine_i486.so. Eshtë e rëndësishme sepse zëvendësimi duhet të bëhet në verzionet e fundit të HLDS pra tek Build 6… fundit steamcmd + beta.
Shkarko ReHLDS këtu Kliko  zgjedhni update(përditsimet) më të reja.

Pasi ta shkarkoni ju keni dy file : Pure edhe Bugfixed

‘PURE’  është projektuar për të punuar vetëm në HLDS origjinale (Valve)

‘BUGFIXED’ përmban disa bugfixa si dhe përmisimet e reja

Kujdes:  ReHLDS filet janë në përputhje me HLDS origjinale, pasi janë hartuar nga një përpilues.

Kjo do të thotë se disa plug-ins  (shembull Orpheu) ndoshta nuk do të punojë me rehlds poashut edhe dproto nuk do të punojë. Por, për shumicën e plugins janë krijuar tashmë zëvendësimet.

Qka na jep , qka na ofron : 

Kjo ka bërë të mundur për të studiuar jo vetëm motorin, por edhe më lehtë për të bërë ndryshime. Më parë, kjo kërkohej me shkrim modulet e memories patchaschie, e cila kërkon mjaft kohës. Kjo është e përshtatëshme vetëm për korrigjimin e bug kritike që kanë shkruar tashmë shfrytëzon, që nga çdo e metë e vogël për të shkruar arna shumë zymtë. Tani ju mund rregulloni ndonjë problem për të korrigjuar  gabimet , dhe motor për të bërë për të përmisimin e asja . Në të ardhmen, në lidhje me HLDS nga Valve do të harrohet dhe të mbajë vetë motorin e serverit.

Në vazhdimë do të ju ofrojmë për të gjitha filet disa informata edhe linka për  shkarkim ju lutem lexoni me kujdes :

ReHLDS – tek rehlds gjatë shkarkimit do ti shikoni filet e nevojshme për ta konvertuar serverin tuaj nga HLDS e zakonshme në ReHLDS , e gjitha kjo është duke i fshirët filet dhe ti vendosni filet e reja.

Kujdes : Pasi ti vendosni tek  hlds_linux  ju lutem përmisoni premission duke e bërë nga 0644 tek 0777

Shkarko ReHLDS   :     Kliko Këtu

ReGameDLL – ReGameDLL CS – Reverse-engineered CS mod

Qka është ReGameDLL CS ?
ReGameDLL CS është rezultat i inxhinierisë së kundërt (decompilation) e mod CS origjinale për Half-Life (HLDS build 6153 beta) duke përdorur informacionin DWARF për debugging ngulitur në versionin Linux, cs.so.
Ta themi thjesht, ReGameDLL është ajo që është përgjegjëse për CS-në e përgjithshme. Është e tërë logjika e modës CS. Puna e sjelljes së armëve, kushtet për përfundimin e raundit etj.

Çfarë do të japë?
Projekti u ndërtua me hartuesit modernë që japin performancë pak më të mirë.
Disa sende të dobishme ose të përdorura shpesh mund të shtohen direkt në modë pa nevojën për të shtuar një plugin AMXX.
Aftësia për të përdorur API Metamod ReGameDLL për plug-ins ose modulet AMXX.

Objektivat:
Sigurimi i një API më të avancuar, kështu që mods dhe plugins.
Bug fixes.
Optimizimi i kodit.

Si e përdor?
ReGameDLL është plotësisht në përputhje me modin origjinal CS. Të gjithë ju duhet të bëni është të shkarkoni skedarin binar dhe të zëvendësojë origjinal mp.dll / cs.so dosje cstrike / dlls. Dosjet e kompiluara mund të gjenden (zgjidhni skedarin .zip sipas datës, e cila ishte postimi i fundit).

Metamod versions supported:
Metamod 1.21p37

Shkarko ReGameDLL   :

ReAuthCheck – Ky plugin i meta listës ju mundëson që serveri juaj të mbrohet nga lojtarët e rremë nuk lejon të kyqen asnjë person me ip të njëjta të cilat mundë ta dëmtojn serverin tuaj në gametracker apo ndonje website tjetër për statistika të game serverave.

Autori: Adidasman

Përshkrimi:
ReAuthCheck është plugin i metamodel i cili bën verifikim e lojtarit gjatë lidhjes.
Ky plugin ndalon qdo lloj fake player qe tentojn të ju vendosin në serverin tuaj.

E nevojshme:
ReHLDS 795 ose më e lartë
Reunion
MetaMod 1.20 ose më e lartë

Instalimi:
Pasi të shkarkojm e bëjmë extrakt si dhe e vendosim tek cstrike/addons/reauthcheck

Shkarko ReAuthCheck  :

ReSemiClip – ky lloj semiclip është shumë ma i avnacum sepse nuk është plugins .amxx por është një modul edhe si modul zakonisht punon shumë më shpejt se normalja edhe mundesh me hyp njëri mbi tjetrin edhe pse është i tejdukshëm lojari i skuadrës tuaj.

Autor: Adidasman & s1lent

Përshkrimi:
ReSemiclip është plugin i metamodes i cili përdoret për mos me u ndal lojtarët tek njëri tjetri i bën lojtarët transparent.

E nevojshme:
HLDS Build 6153
ReHLDS 779 ose më e lartë
ReGameDLL 0.2.117
MetaMod 1.20 ose më e lartë

Instalimi:
Pasi ta kemi shkarkuar e bejmë extrakt pastaj e vendosim në ftp tek cstrike/addons/

Shkarko ReSemiClip   :  

ReUnion – Zakonisht tek HLDS normale e hasim dproto mirëpo ReHLDS ka projektuar një modul tjeter për ReHLDS i cili është ReUnioni , reunioni është zëvendësim i dproto i cili është shum më i sigurt nuk arrin të crashet apo flood përmes programve të ndryshme.

Autori: Crock & Asmodai & s1lent

Përshkrimi:
Reunioni është sikurse dproto ,vetëm për ReHLDS.Eshtë metamodel plugin i cili lejon lojtarët në dy protokole 47/48 për të hyrë në Non Steam Servera. Projekti filloj nga Crock, mirëpo nuk arriti ta përfundoj me sukses. Pastaj është bashkuar edhe Asmodai dhe s1lent ku u përfundua me sukses.

Karakteristikat :
I përkrah te gjithë Steam edhe Non Steam klientët.
E përkrah 47/48 protokolet
Përdor AuthID IP Adress nëse futet me protokol 47 emri do të paraqitet si Valve, nëse futet me protokol 48 emri do të paraqitet me Steam..

E nevojshme :
ReHLDS të jetë më e re se 665
Metamod më e re se 1.20

Si ta instalojmë :
Pasi ta kemi shkarkuar e bëjm unzip file i ekstratojme pastaj i vendosmi në server
reunion.cfg tek cstrike ndërsa reunion.so tek addons/reunion si dhe tek metamod e lëshojmë plugins

Cvar (Vendoset tek server.cfg) :

dp_rejmsg_steam = “Sorry, legit clients are not allowed on this server”
dp_rejmsg_nosteam47 = “Sorry, no-steam p47 clients are not allowed on this server”
dp_rejmsg_nosteam48 = “Sorry, no-steam p48 clients are not allowed on this server”
dp_rejmsg_hltv = “Sorry, HLTV is not allowed on this server”
dp_rejmsg_pending = “Sorry, unauthorized clients are not allowed on this server”
dp_rejmsg_revemu = “Sorry, RevEmu clients are not allowed on this server”
dp_rejmsg_revemu2013 = “Sorry, RevEmu2013 clients are not allowed on this server ”
dp_rejmsg_steamemu =” Sorry, SteamEmu clients are not allowed on this server ”
dp_rejmsg_oldrevemu =” Sorry, Old RevEmu clients are not allowed on this server ”
dp_rejmsg_avsmp =” Sorry, AVSMP clients are not allowed on this server ”
dp_rejmsg_revemu_sc2009 =” Sorry , revEmu / SC2009 clients are not allowed on this server ”
dp_rejmsg_sxei =” Sorry, sXe Injected clients are not allowed on this server ”
dp_rejmsg_sse3 =” Sorry, SSE3 clients are not allowed on this serve r ”

Shkarko ReUnion   :   Kliko Këtu

ReVoice – Zakonisht tek HLDS normale e hasim si file vtc.so mirëpo tek ReHLDS është bërë modifikim i saj për ReHLDS prandaj edhe mund ta shkarkoni për ReHLDS , përdoret për zërin në server që lëshohet

Autori: Crock & Asmodai & s1lent

Përshkrimi:
Revoice është plugin i metamods i cili lejon mikrofonin të punoj në non steam edhe në steam pa ndonjë problem.

E nevojshme:
ReHLDS 610 ose më e lartë
Reunion 0.1.50 ose më e lartë
MetaMod 1.20 ose më e lartë

Instalimi:
Pasi ta shkarkoni bëjeni extrakt pastaj e vendosim filet në ftp tek cstrike/addons/revoice

Shkarko ReVOICE   :  Kliko Këtu

SafeNameAndChat – Ky plugin i meta listës përdoret sikurse recoalizedbugfix në HLDS ndalon crash përmes programe që mund të vijnë

Autori: PRoSToTeM @

Përshkrimi:
Eshtë plugin i metamod i cili përdoret në vend të localizebugfix pra parandalon bugs të cilat mund të vijnë nga lojtarët e ndryshëm.

Karakteristikat:
Janë vendos simbolet #%& në nick e lojtarit
Janë vendos simbolet #%& në bised
Janë larguar hapsirat në fund të nick dhe në mesazhe
SafeNameAndChat.cfg i keni të gjitha config ju mund ti rregulloni

Instalimi:
Pasi ta shkarkoni bëjeni extrakt pastaj vendosni tek file cstrike/addons/Safe….

Shkarko SafeNameAndChat   :   Kliko Këtu

ReAPI – Ky modul i ReHLDS mundëson leximin e pluginsave qe i takojnë ReAPI

Autori: Asmodai & s1lent

Përshkrimi:
ReAPI është moduli AMX Mod X, i cili është në gjendje të punojë me API të ReHLDS, ReGameDLL, Reunion dhe QAP.
Ofron zhvilluesit e AMXX plugins më shumë mundësi për të realizuar qëllimet e tyre.
Objektivi kryesor i modulit ReAPI për të zëvendësuar modulet me akses memorieje patching disa funksione të motorit dhe gamedll. Këto janë orpheu, okapi, cstrike, hamsandwich dhe disa të tjerë.

Shënime:
ReAPI është menduar kryesisht për Counter-Strike 1.6 / Condition Zero, por mund të përdoret në funksionalitete të tjera më pak të aksesueshme.
Me çdo version të ri, është e dëshirueshme të recompile plugins duke përdorur ReAPI me bibliotekat përditësuar.

Shkarko ReAPI   :   Kliko Këtu

ReCSDM – ReCSDM është modul i AmxModX ReGameDLL

Autori: Adidasman & s1lent

Përshkrimi:
ReCSDM është modul i AmxModX ReGameDLL

E nevojshme :
ReGameDLL

Instalimi:
Pasi ta shkarkoni tek amxmod/module e vendosni modulin
e shkarkuar si dhe e aktivizoni tek modules.ini

Settings:
csdm_active 0/1 – Enables CSDM.
csdm_spec_menu_always 0/1 – Always include spektator option in the menu to select the team.
csdm_unlimited_team_changes 0/1 – Allows you to change the team indefinitely.
csdm_block_endround_force 0/1 – Blocks end of the round.
csdm_block_drop_weapon 0/1 – Blocks throwing weapons.
csdm_remove_weapon_dead 0/1 – Removes the weapon at the time of death.

Shkarko ReCSDM  :  Kliko Këtu

Anti Cheat for ReHLDS :

Rechecker – Ky plugin i metalistës ju mundëson ni një modul i cili bën verifikim e personave gjatë lidhjes në server nëse hasë tek ndonjë file i parregullt ose tek ndonjë virus,cheat ai nuk e lejon lidhjen edhe mund ti jap banned ati personi që tenton kyqjen në mënyrë jo të rregullt.

Autori: s1lent

Përshkrimi:
Rechecker është plugin i metamods i cili lejon verifikimin e klientave për filet të cilat pëerdoren.

E nevojshme:
ReHLDS 654 ose më e lartë
MetaMod 1.20 ose më e lartë

Instalimi :
Pasi ta shkarkojme e bëjmë extrakt edhe e vendosim në fpt të serverit tek cstrike/addons/rechecker si dhe e aktivizojme tek metamod plugins

Cvar:
rch_log – 0/1/2
0 – Disabled
1 – Ordinary log, recording only nereditsite
2 – Detalen log

Shkarko Rechecker   :  Kliko Këtu

ReAimDetector : Ky plugin ndalon të gjitha qicat si të llojit aimbot si dhe bën njoftimin tek adminat e serverit

Autori: ReHLDS Team

Përshkrimi:
ReAimDetector – AmxModX module ReHLDS & ReGameDLL, i detekton aimbot dhe nospread.

E nevojshme :
ReHLDS
ReGameDLL
AmxMod X
MetaMod 1.20 (p) ose më e lart

Instalimi :
Pasi ta shkarkojmë shkojmë tek cstrike/addons/amxmod/module
e vendosim file reaim…. pastaj shkojm tek cstrike/addons/amxmod/config/module.ini e shkrujm emrin reaimdetector
E vendosim plugin tek cstrike/addons/amxmod/plugins e shenojm emrin tek plugins.ini

Shkarko ReAimDetector    :   Kliko Këtu

HackDetector Lite – Ky plugin bllokon speed hack në serverin tuaj

Autori: Lev

Përshkrimi:
Eshtë modul plugin i cili detekton dhe bllokon speedhack dhe detekton slowmontion.
Mund te jap ban per speed hack per lojtaret qe kanë ping 200/250 po ashtu edhe jep log tek amxmodx/logs

Nuk rekomandohet me u vendos file .amxx për shkak që do të punoj vetëm me modul.

Mbështet HLDS dhe ReHLDS

Instalimi:
File hackdetector_amxx_i386.so e vendosim tem amxmod/modules
Pastaj tek plugin e vendosim file hackdetector.amxx
dhe i shenojm emrin tek plugins.ini

Shkarko HackDetector Lite  : Kliko Këtu

Whblocker – ky lloj anti wall hack është më i avancuar dhe e ndal shumicën e qicave të ndryshme

Author: S1lent

Versioni: 1.5.692

Përshkrimi: Blcok wall hack i kordinum me  OpenGL32 dhe me ESP anti cheats.

Advantages ESP lock:
– No no emulation steps, sounds and firing.

Instalimi :
– Extract all files from the archive config config.ini should be located next to the plugin meta whblocker.dll | whblocker_mm_i386.so
at / GAME_DIR / addons / whblocker /

  • Open /addons/metamod/plugins.ini and put this meta plugin.

linux addons / whblocker / whblocker_mm_i386.so

Shkarko Whblocker  :  Kliko Këtu

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )